Ieskaties

14 komentāri par “Kristus ir uzmodināts no miroņiem!

  1. Metatrons atvērt vārtus uz debesu dārgumiem
    Rabīns Ishmaev ° E teica Megraschon eņģelis, princis no Dievišķās Klātbūtnes, man teica:
    (1) Pirms Svētā, svētīts ir Viņš, ir devusi man, lai kalpotu () par troni Glory, Viņš man atklāja:
    65 300 OOO vārti izpratnes,
    300 LLC vārti gudrības,
    300,000 Durvju 66 Life
    300,000 vārtiem labestības un žēlsirdības
    300,000 vārti mīlestības
    300,000 vārtus Toru (mācība)
    300,000 vārti maigums
    300,000 vārti atbalsts
    300,000 vārti žēlastības,
    300,000 vārti godbijība (“godbijība.” – IG) 67.

  2. sanktus, pirms mēļot apspiedēju valodā – padomā vai to sapratīs, bet pieļauju ka ar domāšanu sanktusam tā pašvaki..

  3. Rihbi’el Prince “riteņi”, galgallim
    Rabīns Ishmaev ‘e teica: angel Metatrons, princis no Dievišķās Klātbūtnes, man teica:
    (1) Par šiem diviem lielajiem Princes – Princis Izdot schiysya revered, cienījamā, krāšņās, dekoratīva-cijas, šausmas, varonīgi, varens, liels, svina kvalitātes, spēcīgs, kronēts, skaists, cildens, tīrs, mīļotie, Superb , lepns un cildens-cijas, seno un spēcīgs, kas nav vienlīdzīgi starp prinčiem Seifert. Viņa vārds Rihbi’el172 YHWH, liels un briesmīgs princis.
    (2) Kāpēc viņa vārds Rihbi’el? Jo tā kontrolē riteņus (galgallim) 173, un tām ir uzticēts saglabāt to 174.
    (3) Un cik daudz riteņi? Astoņi – diviem katrā virzienā. Četri vēji ap tiem aplī, un tas viņu IME-on ir: viesulis viesuļvētra, viesuļvētras un Storm.
    (4) Četri ugunīgs upes plūst zem tiem, katrā pusē vienu. Starp tiem, kas veido apli, stāv priekšā četru mākoņu — diski. Šeit ir viņu vārdi: mākonis uguns, lai piemīt Bunt, mākonis sadedzinot ogles un sēra mākonis.
    (5) pēdas hayyot balstās uz riteņiem, un riteņi un no zemestrīces dārdoņa pērkons troksnis.
    (6) Un kad ir pienācis laiks, lai dziedot dziesmas 175, (tad) riteņi ir kustībā, mākoņi trīcēt, visu vozhdi176 trīcēt, visi braucēji uztrauc visi Knights ir satraukti, visas īpašības karavīrs trīcēt bailēs visu karaspēku, visus vadītāji ir šausmīgi-Hsia, visi prinči un armijas nepatikšanas, visi ministri, ģībonis yut177 un visi eņģeļi un dzirnavas (nodrebēt) šādās sāpes throes.
    Roberto
    Tava mute jau saka kas tu esi!
    Kas gribēs tas nokopēs un pārtulkos GOOGLE!!! :)))

  4. Speciāli priekš Roberto:
    Bet, ja kalps savā sirdī domās: mans kungs kavējas nākt, – un sāks sist kalpus un kalpones, nodosies ēšanai un dzeršanai un piedzersies, tad šī kalpa kungs nāks tādā dienā, kad tas to negaida, un stundā, kuru tas nezina: viņš viņu šķels pušu un dos viņam viņa algu līdz ar neticīgiem. Šāds kalps, kas, zinādams sava kunga gribu, nebūs sagatavojies vai darījis pēc viņa prāta, dabūs daudz sitienu. Bet, kas nezinādams būs darījis to, ar ko viņš pelnījis sitienus, dabūs maz. Jo no katra, kam daudz dots, daudz prasīs un, kam daudz uzticēts, no tā jo vairāk atprasīs. (Lūk. 12:45-48)

  5. sanktus, lūdzu kopē un tulko pats (iepriekšējos google iztulkoja), turpmākie teksti nevalodās bez tulkojuma tiks dzēsti

  6. Raberto tu esi liekulis un melis!!! Tava valoda ir velna bērna kurš maskējās kā gaismas bērns!

    Debesu tiesas laiks
    Rabīns Ishmaev “e sacīja Megragrron eņģelis, princis no Dievišķās Klātbūtnes, man teica:
    (1) Ja Svētais, svētīts ir Viņš, sēž uz Tiesas troņa, eņģeļi stāv pie Viņa žēlastības labās rokas, eņģeļi no pasaules – viņu, un iznīcināšanas eņģeļiem – viņam priekšā.
    (2) Viens darbinieks ir zem viņa, un viens mācītājs ir virs.
    (3) krāšņās Serafims apņem troni no četrām pusēm ar sienām no zibens, un י ofannimy apņem tiem, tāpat kā Fake Lamas – ap troni Glory, un uguns un mākoņi liesmas vai mākonis – ap viņiem, pa labi un pa kreisi. Zem viņiem svēts troņa slava 310 sienas atbalsta, katrs ar trim pirkstiem, un katra pirkstu augstums – 8766 parasangov311.
    (4) Zem svēto kājām seko 7 uguns upes. Katras upes platums parasangs 365 LLC, dziļums – 248 LLC neskaitāmas parasangs un garums nevar būt aprēķināts par un izmērīts.
    (5) Katra upe plūst ar sava veida domu (313 (הפכ ןמכ – kļuva zemāks tverdi4Aravot no četrām pusēm, (tad) tie visi ir pētniecības institūta Lauksaimniecības, dyat314 Ma1on ar Ma’ona – par Zebul ar Zebul – par Shehakim ar Shehakima – ar Rakia * ar Rakia “- pēc Shamayim315 un no Sha Mayim – doties bezdievjiem (Uzturas) ellē (םנהיג – vadītājs), kā tas ir rakstīts:
    Redzi, saceļas Tā Kunga vētra, sāk plosīties Viņa bardzība, un virpuļojošs viesulis gāžas uz bezdievju galvām! (Jer. 23:19).

  7. Iesaku sākt attīstīties un mācīties valodas nevis sēdēt tumsā un blēt kā kaujamām avīm!!!
    Dievs radīja attīstībai nevis tumsīobai: ēsanai, kakāšanai un blēšanai pēc materiālām lietām…

  8. Roberto:

    sanktus, pirms mēļot apspiedēju valodā – padomā vai to sapratīs, bet pieļauju ka ar domāšanu sanktusam tā pašvaki..

    13.04.2013 14:00

    Palīdziet svētajiem viņu vajadzībās, centieties parādīt viesmīlību! Svētījiet tos, kas jūs vajā, svētījiet un nenolādiet! Priecājieties ar priecīgajiem, raudiet ar tiem, kas raud. Turiet vienādu prātu cits pret citu, neesiet iedomīgi, bet sniedziet roku zemajiem! Neliecieties paši gudri esam. Neatmaksājiet nevienam ļaunu ar ļaunu, domājiet par to, ka varat labu darīt visiem cilvēkiem. Ja iespējams, no savas puses, turiet mieru ar visiem cilvēkiem. (Rom. 12:13-18)

    Kāda ir tava domāšana? Sajaukt visu pēc sava prāta un turēt bērna stāvoklī visu dzīvi? Lai cilvēks attīstītos ir jāgrib uzzināt ! Tas ir pirmkārt, tāpēc Jēzus(Ješua) teica:

    Patiesi Es jums saku: ja jūs neatgriežaties un netopat kā bērni, tad jūs nenāksit Debesu valstībā.(Mat. 18:3)

    Bērni vēlās izzināt un uzzināt visu TĀPĒC INTERESĒJĀS PAR VISU!!!
    Bērni nav iedomīgi un uzpūtīgi kādaži rakstu mācītāji!!!
    Jēzu arī zaimoja un teica ka viņā esot velns tikai tādēļ ka savu izdevīgumu uz citu rēķina nevēlējās atmest!!!

  9. Tas ko tu Roberto izdarīji ir nelietība! Tā tulkojot tu visu sagānīji…:(((

  10. sanktus, tev ir brīnišķīga iespēja visu pārtulkot pareizi – uz priekšu! bet es darīju kā tu rakstīji – iekopēju googlē un tā pārtulkoja… par ko apvainoties, vai tas nebija tavs priekšlikums?

  11. Speciāli Roberto:
    Tie kuri saprot krievu valodu redzētu atšķirību kuru Diemžēl pats neredzi!!!
    Garīgas lietas ir garīgi apspriežamas un nekāda miesīga klanīšanās elkiem nelīdzēs, arī meli kurus kultivējat maldinot cilvēkus nelīdzēs!!!

  12. sanktus, ja tava sirds būtu pazemības pilna, tad tu būtu pats pārtulkojis, nevis augstpratīgi licis citiem tulkot googlē, vai ne tā?

  13. Roberto:

    sanktus, ja tava sirds būtu pazemības pilna, tad tu būtu pats pārtulkojis, nevis augstpratīgi licis citiem tulkot googlē, vai ne tā?

    15.04.2013 16:36

    Nēsmu ienaidnieks bet draugs!Ienaidnieks mānīs un melos paties draugs nekad!!! Atvaino nēsi mani pareizi sapratis! Vēlējos parādīt tiem kuri zin valodu, kas notiek tulkojot googlē!
    Nēsmu nācis nedz Tevi nedz citus vainot senču kļūdās!!!
    Grēks jebkurš ir JĀATDZĪST UN JĀNOŽĒLO! Tas pats ir ar kļūdām!!!
    Nevaru jūs vainot Romas impērijas nelietībās un izmainītajos rakstos!!!
    Patiesi Es jums saku:
    visi grēki cilvēku bērniem taps piedoti, arī zaimi, ar ko tie Dievu zaimo. Bet, kas Svēto Garu zaimo, tas nemūžam nedabū piedošanu, bet ir sodāms ar mūžīgu sodību.(Marka 3:28,29) Un Jēzus atbildēja tiem un sacīja: “Pielūkojiet, ka neviens jūs nepieviļ. Jo tad daudzi nāks Manā Vārdā un sacīs: Es esmu Kristus, – un tie pievils daudzus. (Mat. 24:4,5)
    Jēzu arī nepieņēma valdošie priesteri un rakstu mācītāji jo neviena slepkavība nevar kādu glābt tādēļ Jēzus dzina ārā no tempļa:
    Un tie nāk uz Jeruzālemi. Un, Templī iegājis, Viņš sāk izdzīt tos, kas pārdeva un pirka Templī, un apgāza mijēju galdus un baložu pārdevēju solus un neļāva nevienu lietu nest caur Templi. Un Viņš mācīja un tiem sacīja: “Vai nav rakstīts: Mans nams taps nosaukts lūgšanas nams visām tautām. – Bet jūs to esat padarījuši par slepkavu bedri.(Marka 11:15-17)
    Jo patiesi Es jums saku: tiekāms debess un zeme zudīs, nezudīs neviena ne vismazākā rakstu zīmīte, ne raksta galiņš no bauslības, iekāms viss notiek. Ja kas atmet kādu no šiem vismazākajiem baušļiem un tā māca ļaudis, tas būs vismazākais Debesu valstībā; bet, ja kas dara un māca, tas būs liels Debesu valstībā.(Mat. 5:18-19) Tev nebūs nokaut. Tev nebūs laulību pārkāpt. Tev nebūs zagt. Tev nebūs nepatiesu liecību dot pret savu tuvāku(2. Moz. 20:13-16)
    Draugos varu privāti iedot arī vairāk lai saprastu!!!

  14. Skaidrojums:
    Для Метатрона открываются врата небесных сокровищниц
    Рабби Ишма°эл сказал: Ангел Мегращон, князь Божест-венного Присутствия, сказал мне:
    (1) Перед тем, как Святой, будь Он Благословен, поставил меня служить (у) Трона Славы, Он открыл для меня:
    300 ООО врат 65 разумения,
    300 ООО врат благоразумия,
    300 000 врат жизни 66,
    300 000 врат благости и милосердия,
    300 000 врат любви,
    300 000 врат Торы (Учения),
    300 000 врат кротости,
    300 000 врат поддержки,
    300 000 врат милости,
    300 000 врат почтения («почитания». — И. Г.) 67.

    Ja tulko Latviešu valodā caur googli zūd garīgās vērtības!
    Patiesais tulkojums skanētu šādi:
    Priekš Metatrona tiek atvērti debesu dārgumu vārti mācītājs teica: enģeli Megrašon, Debesu godības Kungs saka man: pirms tam kad Svētais, lai slavēts Viņš, lika man kalpot pie godības troņa, Viņš atvēra man:
    65 300 000 izpratnes durvju,
    300 000 gudrības durvju,
    300,000 dzīvības durvju 66,
    300,000 labestības un žēlsirdības durvju,
    300,000 mīlestības durvju,
    300,000 Toru (mācības)durvju,
    300,000 maiguma durvju,
    300,000 atbalsta durvju,
    300,000 žēlastības durvju,
    300,000 godbijības durvju!!!
    Šis ir vienas no Enoha grāmatas tulkojumiem!

    Bet mīliet savus ienaidniekus un darait labu un aizdodiet, atmaksu negaidīdami, un tad jūsu alga būs liela un jūs būsit Visuaugstākā bērni; jo Viņš ir laipnīgs pret nepateicīgajiem un ļaunajiem. Tāpēc esiet žēlīgi, kā jūsu Tēvs ir žēlīgs. Netiesājiet, tad jūs netapsit tiesāti; nepazudiniet, tad jūs netapsit pazudināti; piedodiet, tad jums taps piedots. Dodiet, tad jums taps dots: pilnu, saspaidītu, sakratītu un pārpārim ejošu mēru jums iedos jūsu klēpī; jo ar to mēru, ar ko jūs mērojat, jums atmēros.” Viņš tiem arī sacīja līdzību: “Vai akls aklam ceļu var rādīt? Vai abi nekritīs bedrē?( Lūk. 6:35-39)

    ;)

Atbildēt