Ieskaties

22 komentāri par “Harizmātisma drudzis luterismā

  1. sveiciens ANTIHARIZMATAM aleksandram bitem.paklausit Evangelijam laikam nozimetu paklausit Aleksandram Bitem.tikai Aleksandrs Bite “pareizi”saprot Evangeliju.Aleksandr,vai tie harizmati gadijuma ari bernus need?….

  2. uz kurieni iet si karavana?
    jums jaludz debesis atsevisks pagalms prieks antiharizmatiem,jo savadak kopa ar harizmatiem debesis jums bus tira elle.

  3. Bet šauri ir vārti un šaurs ir ceļš, kas aizved uz dzīvību, un maz ir to, kas to atrod.

  4. kāpēc luterāņi tik ļoti grib būt bez emocijām, formālisti, pliki intelektuālisti, tas arī ir tāds gars jeb gariņš, kas nokauj no tā, kas dzīvs, kas garā un spēkā…?
    vispār jau mēdz būt, ka dēmoniskā pasaule liek sevi riktīgi manīt, un ar to jārēķinās, ka kaut kas var neietilp pieklājības normās…
    ja runa ir par skaļām izpausmēm, jā, es arī dažkārt tādos saietos jūtos neērti, tomēr prātā nāk, kā Dāvids no prieka dejoja Tam Kungam un viena no sievām dusmīga aizrādīja, kā tu tā vari darīt, visi taču redz u.t.t.
    manuprāt, te ir divi grāvji un būtu jaatrod vidusceļš.

  5. Meja, sak dar ko darīdams… rakstus piemeklēsim pēc tam! Arī kakumetēji visai labi pamato savu rīcību ar Rakstiem! Rakstos Dievs arī pavēl Abrahamam savu dēlu upurēt, to arī tu dari, jo tas ir Rakstos teikts un Dievs to ir pavēlējis?

  6. cik man zinams,visi jusu portala minetie muziki,ka thitd day,delirious,michael w smith un ari jaci ir saistiti ar harizmatiem.nespelejiet dubultmorali.parbaudiet garus un atvainojieties tautai…!

  7. Mulder, skarbi teikts, nevietā salīdzinājums.
    es varu saprast cilvēku, kurš bijis “bezdibenī” un kuram tagad Kristus dēļ ir cita, “jauna” dzīve, ka viņš kliedz no prieka, vai māte, kuras dēls, vairs nav narkomāns, lec un plaudē no prieka Tam Kungam, tu laikam neesi redzējis vai piedzīvojis lielus Dieva darbus.

  8. Meja, meja, arī mēs esam piedzīvojuši lielus Dieva darbus pie sevīm
    bet, VAI MAN, ja es Kristus Evaņģēlija sludināšanu\
    aizstātu ar “brīnišķīgākajām” liecībām
    par to, ko Jēzus manā labā
    darījis
    :/
    – – –
    redzi, tāda liecība nevienam neko labu nedotu
    kā vien skaudību un lielīb’s kāri
    radītu
    – – –
    ņem un salīdzini divas liecības
    [un pasaki, kura tev labāk patīk]
    :
    a) ja allaž paklausīsi un sekosi Jēzum visās lietās, tad tevi sagaida labas dienas un laimīga dzīvošan’
    b) ja allaž paklausīsi un sekosi Jēzum visās lietās, tad tevi sagaida izsmiekls, zaimi, sods un nāv’

  9. meja,sis ir sliktakais “kristigais” portals kadu esmu redzejis.seit suni tik un ta tevi nories.mana slikta kareiviga daba mudina ar viniem strideties.isteniba man te nevajadzetu neko sacit.sitie ir ta sakot “apbizotie” luterani,kuri sacelas pret citiem luteraniem,jo grib but “luteriskaki” par viniem.citas baznicas un konfesijas tie vienkarsi izsmej un nozaimo.sis portals ir viniem ta teikt savs kakts,kur pulceties un sareekt par citiem.internetaa ir daudz normalaki laudis ar kuriem runat.

  10. Mīļie draugi, ja atļausiet iejaukties, vēlos paskaidrot, ka vienkārši ierēkt par citiem, un argunentēti norādīt uz kļūdām pamatojoties nepārprotamās Svēto Rakstu liecībās, ir divas pilnīgi pretējas lietas.

    Manas personīgās domas ir, ka šajā portālā ir ļoti daudz saturīgu un jēgpilnu rakstu un liecību par to, kas, saskaņā ar Svētajiem Rakstiem, ir pareizi, un kas ir nepareizi jeb bīstami pestīšanai.

    Šeit neviens nevienu nesūta uz elli, bet konstatē faktus un sniedz liecības. Nav jaunu maldu – tas ir skaidrs. Svētie Raksti ir atspēkojuši visus maldus, bet cilvēks atkal un atkal tajos iekrīt, mīlēdams melus vairāk nekā patiesību.

    Mēs e-ntuzisasti, no paša sākuma esam lūguši norādīt uz konkrētām kļūdām e-BAZNICAs teoloģijā un atspēkot tās ar Svētajiem Rakstiem, nevis teikt: “Te viss ir garām. Te nav krietno un diplomātisko farizeju. Man nepatīk gviclo, talyc, Roberto un līdz ar to viss ko viņi dara.”

    Padomājiet par to, mīļie draugi. e-BAZNICA neapvaino nevienu personiski, bet apliecina patiesību un noraida maldus pamatojoties Svētajos Rakstos. Mums Svētie Raksti ir autoritāte un mērauka. Ja jums ir tas tā nav tad mums diemžēl nav par ko runāt. Šeit pierunāšanai un pārliecināšanai nav vietas, ja tiek izslēgti Svētie Raksti.

    Ar cieņu,
    gviclo

  11. Velns Baznīcai uzbrūk gan no iekšienes, gan no ārienes. Lai Dievs tev Aleksandr stāv klāt!

  12. lai nu būtu, es neesmu pret argumentiem, bet Talyc piebilde man rāda, ka mēs vienkārši runājam garām… nedomāju, ka šis pretnostatījums ir vietā, jo ne par to ir runā, bet par cieņu pret dažādām pielūgsmes izpausmēm, patiesu prieka iarādīšanu, skaļu liecināšanu (mums tak būs būt lieciniekiem), un būšanu no sirds… nevis vēsiem sālsstabiem…

  13. jā, tikko domāju par tevis piedāvātajiem punktiem, mana atbilde ir šāda: Dieva vārds nav plakans, proti, kādienai ir saule un mēness, kā Pāvils saka – mēs esam kā nokauti tomēr dzīvi, kā noskumuši, tomēr priecīgi, tā arī nedrīkst nošķirt šīs lietas – Jēzus māceklim ir bagātīga, svētīga jeb auglīga dzīve, kurā ir un būs pārbaudījumi, ciešanas, citiem vārdiem krusts. arī jau mīlestībā ir ciešanas, kas rūgtas kā nāve, tomēr tā nes arī lielāko laimi un piepildījumu…..

  14. Kā tas varēja notikt, ka no daudzu luterāņu dievnamu kancelēm skan sveša, sektantiska mācība, dievkalpojumos notiek dažādas ārprātīgas lietas, kuras agrāk varēja redzēt un dzirdēt vienīgi ekstrēmistiskās sektās: sekls un pliekans sentimentālisms, tukša jūsmošana, teatrāli dziedināšanas un dēmonu izdzīšanas seansi?
    ***
    eu, ir iespeeja sho kaut kur redzeet?

  15. nē, nē, meja! – neizlokies!!!
    šis man ir ‘vai nu vai’ jautājums!!
    – – –
    izvēlies!
    [nedrīkst abus; nedrīkst atteikties; nedrīkst pa daļai no katra]
    – – –
    tad kuru?

  16. tad tu esi plakans savā domāšanā, un to “sāli” neesi uztvēris :)) (no kā nedrīkst atteikties? no taviem nosacījumiem, tu man tos nevari diktēt, es tev skaidri un gaiši uzzīmēju, kā stāv rakstīts, vai tu TO apstrīdi?)

  17. nu skaidrs, meja
    esi svetita, dzīvo laimīga
    vesela, bagāta, un atceries, ka
    Dievs tev vēl ir mūžīgo dzīvību parādā »

  18. nu nerūgsti, zini, bez tevis arī citiem ir atziņa un izpratne…
    ir daudzas lietas, par kurām es meklēju atbildi, bet šī, kas sagaida Kristus mācekli jeb sekotāju, lielos vilcienos man ir skaidra

Atbildēt