Ieskaties

13 komentāri par “talyc e-pasaulē

  1. Nu ko, talyc, vai gribi, lai Tevi pacepina uz pannas? 1.bilde ir moztāža vai r-e-alitāte?

  2. Paldies Indrekam, kurš atšķirībā no Roberto un Talyc runāja nopietni intervijā, a šeit – atkal “joki un spoki”.

  3. 1. Izskatās, kā Photoshops, tomēr nav :)
    (citur bieži vien ir otrādāk)

  4. 2. Nejēga izkrata sava gara saturu cita priekšā, bet īsteni gudrais to pataupa sev. (Sal.pam.29:11)

  5. Pēdējā bilde gan nav 1-e-montēta! Vai lai sēžu pie tautieša, vai pie sava bāleliņa?

  6. 3. esmu runājis visnotaļ nopietni. Ja kāds manis teikto ir uztvēris par jokiem-spokiem :(… tas noteikti ir ko ielasījis (ko gribējis to ielasījis) manis teiktajā.

  7. talyc:

    2. Nejēga izkrata sava gara saturu cita priekšā, bet īsteni gudrais to pataupa sev. (Sal.pam.29:11)
    —————————-
    he,nure kā talyc apliek,indreku,kurš te savā intervijā “visu sava gara saturu izkratīja”
    —————————–
    man gan izskatās,ka indrex vienkārši bij “bez viltus”,a ar klusēšanu arī nejāga var savu nejēdzīgumu itin viegli par gudrību uzdot.

  8. talyc
    Paštaisnība lien no visām spraugām laukā, skumji,ka tik sakarīgs portāls ar tik nesakarīgi uzpūtīgiem cilvēkiem sadarbojas;!

  9. Domājat ka esat redzīgi talyc un Roberto, kas ir jums uz galvas MITRAS?
    18 Un saki: tā saka Dievs Tas Kungs: vai tām sievām, kas šuj burvju apsējus katrai roku locītavai un izgatavo katra lieluma galvassedziņas, lai gūstītu dvēseles! Jūs gūstāt dvēseles, kas pieder Manai tautai; un savas dvēseles jūs gribat paturēt dzīvas? 19 Jūs laupāt Man svētumu Manas tautas acīs par kādām saujām miežu un par kādiem kumosiem maizes un nokaujat dvēseles, kurām nebija mirt, un paturat dzīvas tās dvēseles, kurām nebija dzīvot, stāstīdamas melus Manai tautai, kas melus labprāt arī uzklausa.(Ec. 13)
    Mitra gan ir tāds svešāds mums dievs, kuru gan pazina arīdzan Romas impērijā pat Kristus laikā, dievs, kurš slēdz līgumus un vieno cilvēkus. Elkdievība!
    Tādēļ atzīsti šodien un ieraksti dziļi savā sirdī, ka Dievs Tas Kungs ir vienīgais augšā debesīs un apakšā virs zemes un ka cita neviena nav Viņa vietā.(5. Moz. 4:39)

  10. Sveiks (sanktus) Agri, kāpēc domā, ka (uz) mūsu galvas ir MITRAS? Vai tad attēlos nav iespējams saskatīt, ka tās ir MICES?

Atbildēt