Ieskaties

19 komentāri par “gviclo – ir svēts

  1. jej bogu, nedaudz nieziite piemetaas… kaut kaa taa – baigi pareizi, sliipeeti, breoleeti…

  2. Izlasiiju, apskatiiju bildes, bet domat baidos – ka neienaak praataa kas nesveets!

  3. Man prieks par jums, auKsti cieniitaa maasa vardarbe! Bet varbuut juusu shkjiistums sleepjas tajaa, ka mums nesakriit gaumes?

  4. Gviclo, Tu saki, ka internets Tev rada arī baisu sajūtu.
    Tik tālu, cik par to runā, kā par informācijas un saturīgas komunikācijas telpu, manuprāt, to varētu vērtēt tikai pozitīvi, bet kad ņem vērā asociācijas ar “tīklu”, tad parādās papildus psiholoģiskie faktori. Viens no tiem ir “niki” jeb militārā terminoloģijā – “segvārdi”, kas nenozīmē neko citu, kā vēlēšanos izmantot iespējas, ko dod varēšana slēpt un mainīt [vai arī iluzori piepildīt zudušo] personas identitāti. Tas iezīmē gan domāšanas, gan no tās izrietošās atbildības principus. Šķiet, ka ar “tikai internetu raksturojošu īpašību” tam nav nekāda sakara, bet tas ir attiecināms primāri uz sadzīves realitāti. Baisi, neba internets nav nekas abstrakti autonoms.

  5. pārāk tendneciozi jautājumi, liekas, ka jautātāju LELB ir pamatīgi satraumējusi. būtu jau ļoti jauki, ja ar šajā portālā pozitīvi parādīto lietas, ka LELBā trūkst, nevis tāda dzeltena diskusija – ja man ir medijs, tad varu visu

  6. mīļā Ieva, es Jūs nesapratu… kuri tad ir tie “pārāk tendneciozie jautājumi”? un tiešām, “ko gan Kristus par šo visu teiktu?”

  7. mīļais e-pāvest, varbūt es neko nesaprotu, bet Jūs un jūs daudz metat ar akmeņiem un e-baznicas centrālā ass ir būt pret LELB un tas ļoti nosedz tās labās lietas, kas te ir atrodamas

    labi, jautājumi nav tendeciozi, bet intervijas gan. lai gan, godīgi

  8. mīļā Ieva,
    e-BAZNICA = ..ne pret, ..ne par, ..bet ar [Kristu]

    vai Jūs iesakāt e-minencēm rīkoties līdzīgi LELBābēliešiem, kuri “grib [..] pavirši dziedināt, sacīdami: miers, miers! – kur miera nav.” [Jer.6:14]?

  9. >Roberto

    par/pret/Kristus – domāju, ka Jūs mazliet demogoģējat

    es neko negribu ieteikt, man tikai ir sajūta, ka jūsu stils nav labs

  10. mīļā Ieva, esmu viens no plusiņjāna skolniekiem, tāpēc cenšos VISĀ neatpalikt no skolotāja…

    man vecāki mācīja, ka sajust var vienīgi mitrumu biksēs… bet ticības jautājumos balstites sajūtās ir visnedrošākais.. pārdomajiet to!

    visu labu vēlot,
    jūsiu pazemīgais e-kalps
    e-pāvests Roberto

  11. Paldies, ieva, par novērojumu.

    LELB, tiešām ir pamatīgi satraumējusi nevienu vien vīru.

    Man ļoti žēl, ka tas tā ir. Kaut tas tā nebūtu.

    Ar cieņu,
    Gvido Ozoliņš

  12. >Roberto
    es runāju par stilu nevis ticību. jūsu (e-baznicas) rīcība attiecībā pret LELB nav cienījama, tas drīzāk izskatās pēc atriebības

  13. Cienītā ieva, nav pamata satraukties par atriebību. Tāda nav.

    Nepārmetiet cilvēkiem ļaunus nodomus un mērķus – tādi neizriet no sacītā, kad tiek vienkārši konstatēti / minēti fakti par kaut ko.

    Es piekrītu, ka faktus var dažādi interpretēt, bet tas neattiecas uz šo gadījumu. Mums vienkārši ir nopietnas bažas par notiekošo LELB, kaut arī būtībā mums gar to nav nekādas daļas. Mēs vienkārši esam norūpējušīes par jums – tīri aiz mīlestības pret kristietību.

  14. nu re, jūs uzreiz padomājat, ka es no LELB, bet man nav ne mazākās daļas pie LELB, nedz arī pie KLB

  15. Cienītā ieva, manis sacītajam nav nekāda sakara ar Jums personīgi, un tas nav atkarīgas no tā, vai esat vai neesat LELB.

    Ja Jums nav nekāda sakara ar LELB, tad man par to ir vienīgi prieks.

    Norūpējušies esam par LELB jebkurā gadījumā – tīri aiz mīlestības pret kristietību.

  16. Man šķiet, ka katrs par kaut ko ir norūpējies. Vieni par katoļiem, citi par luterāņiem, citi par Jauno ģenerāciju. Rūpes bez lūgšanas nez vai daudz dos.

Atbildēt