Ieskaties

3 komentāri par “Lūgšana par Ukrainu

  1. Caur Vitāliju Orlovu no viņa radinieka Verkhovna Kijevā!!!

    Dārgie draugi, brāļi un māsas no dažādām mūsu pasaules malām.
    Mēs vēršamies pie jums šajā tumšajā laikā mums visiem, kad mākoņi melni no sprādzieniem aizsedz sauli pār mūsu galvaspilsētu.
    Šajā naktī Krievijas Federācijas elitārie īpašie spēki kopā ar Čečenijas vienībām šturmēs vienu no senākajām un skaistākajām pilsētām pasaulē, Austrumeiropas garīgo galvaspilsētu – pilsētu Kijevu.
    Pat tagad Kijevā turpinās ielu cīņas, visi, kas var turēt ieroci, ir cēlušies, lai aizstāvētu galvaspilsētu, pat pensionāri, studenti un skolnieki.
    Gaidāmā nakts un rītdiena ir kritiska, uz spēles ir likts viss, kam visa civilizētā pasaule ticēja un uzbūvēja līdz šim laikam. Ar asarām acīs lūdzam jūs neatkarīgi no laika zonas pavadīt visu šo laiku gavēnī un lūgšanā Dievam. Lūdziet To Kungu, lai pasargā mūs no trakajiem ordiem, kuri vēlas izsmiet Dieva ticību un patiesību.
    Lūdzu, pārsūtiet šo ziņu visiem saviem draugiem, radiem un paziņām Eiropā, Āzijā, Amerikā un visā pasaulē!
    Lūgšana ir stiprāka par spēcīgāko ienaidnieku!
    Ar mīlestību un cerību uz Kungu.
    Jūsu brāļi un māsas no Ukrainas.

  2. Mariupolē šī nakts iespējams būs pēdējā daudziem vīru no Azovas bataljona. Tie izies no šī laika un ieies mūžībā kā varoņi. Tiem tika piedāvāts atteikties no savas pārliecības, nolikt ieročus, un glābties caur zaļajiem koridoriem. Pretinieka piedāvātais variants – padoties …tiem nav pieņemams.
    Slava Varoņiem!

  3. Svarīgi palikt Bībeles mācībā, kas ieies Debesu valstībā. Protams tas neizslēdz arī šeit slavēt varoņus..Lūgsim, ka mūsu varoņi būtu iepazinuši Glābēju!

Atbildēt