Ieskaties

3 komentāri par “Pārbaude pirms nākšanas Dieva priekšā

  1. “Ja tava acs tevi apgrēcina, izrauj to un met to prom; tas tev labāk – ar vienu aci ieiet dzīvībā, nekā kad tev ir divi acis un tevi iemet elles ugunī” (Mt.18:9)
    ——————————————

    Vai tas nozīmē,ja apzinos ka apgrēcina mani ne tikai acs, roka, mute, auss utt. tad varbūt nevajag sevi nemaz kropļot bet uzreiz darīt sev galu ? varbūt tas atbrīvos no turpmākiem grākiem un Dieva zaimošanas ? Kaut saka ka pašnāvība ir liels grēks, bet kopš vairāk apzinos savus grēkus jo vairāk sliecos uz viedokli ka
    labāk sevi likvidēt lai ļaunais nevar vairs izmantot…

  2. Andrim Marija

    Nevajag neko sev pàri darìt, ne vènas griezt vai tamlìdzìgi sev pàri darìt, jo tas nav tà domàts, kà Bìbelè ir rakstìts. Jo, tad jau visi mès bùtu palikusi par kropliem. Un arì pasnàvìbu nevajag darìt, jo iesi taisnà celà uz elli.

    Ir viens màcìtàjs, kurs izskaidro so lietu. Vina vàrds ir Andrey Shapovalov, Андрей Шаповалов “Секрет победы над плотью” (часть 1,2,3) Diemzèl sis spredikis ir krievu valodà, bet ja saprot sarunvalodas lìmenì, tad varès saprast, jo vins nerunà sarezgìti, tad ir vèrts noklausìties youtube.com.
    Man pasai tas bija atklàjums.

  3. Par to acu raušanu tas jau nav domāts burtiski,bet gan parnestā nozīme,ka ir vnk jatiek vāļā no grēka ,kuru darām,,tas ir tas pats naids ,skaudība ut.t.

Atbildēt