Ieskaties

11 komentāri par “BITE neļaujot sūtīt SMS ar Bībeles pantiem

  1. atklāti sakot, man ne visai patīk sms ar bībeles citātiem un “garīgiem” aforismiem…

  2. man visā šajā likās dīvaini, ka 2 ½ varēja sūtīt, bet te pēkšņi BANs par SPAMu… varēja takš pabrīdināt.

  3. mežoņi… :D kaut gan, ja pareizi saprotu, viņi patur tiesības nobloķēt, un pēc tam tikai skaidroties… pay pall arī tā darot… man banka arī nobloķēja kontu, pašam nācās meklēt, kas un kā, un pēc tam pierādīt, ka es tīrs jēriņš… laiki tādi…

  4. Godīgas lietošanas politika. Līgumā teikts, ka aizliegts veikt zvanus un sūtīt SMS un MMS, kuru mērķis nav saziņa.
    Neticu, ka iemesls ir Bībeles pantu sūtīšana.

  5. Diemžēl, ir godīgas lietošanas politika. Nevis pret bībeles pantiem, bet pret firmām, kas mēģina masveidā sūtīt SMS ar visādiem piedāvājumiem iegādāties mēģina cīnīties lai firmas nosūtītu savus komercdarbības piedāvājumus pa telefonu. Jo sms neviens nelasa bet sistēma redz kā uz šīm zinām neviens neatbild tiek uzskatīts par spamu. Un uz likumu Godīgas lietošanas politika. Līgumā teikts, ka aizliegts veikt zvanus un sūtīt SMS un MMS, kuru mērķis nav saziņa.

  6. Kas tik neienāk prātā, nezinot pilnīgu informāciju…

  7. pēc piecu dienu (izejošo SMS un zvanu) blokādes mācītājs Uģis Pallo esot nomainījis operatoru, bet BITE viņu nemaz neesot mēģinajusi atrunāt.

    Savukārt tā saucamā “Godīgas lietošanas politika” neiztur kritiku – garīdznieks katru dienu 2 ½ gadus sūta vienu SMS ar citu tekstu vieniem un tiem pašiem cilvēkiem.. un tā neesot saziņa…

    es vēl saprastu, ja viņš mēģinātu evanģelizēt sūtot vienu un to pašu tekstu pilnīgi citiem ļaudīm… kā to dara mobilo operatoru (t.sk. Bites) sludinātāji, kas nemitīgi zvana un uzmācās ar īpašajiem piedāvājumiem..

  8. ikdienas mums ir jāizdara izvēle, kur ir robežas, kur ir iespējams kompromiss. Pasaule ir pasaule un ir jābūt gataviem, ka ik dienas būs tikai sliktāk vai pareizāk sakot grūtāk.

  9. “Vai tas neliek secināt, ka visumā draudzīgais mobilo sakaru operators SIA “BITE Latvija” šādi ir apliecinājis savu nedraudzīgumu ne vien pret kristiešiem, bet arī pret pašu Dievu?”

    Tas ir apskatāms no diviem aspektiem:
    1. Ir klienta un pakalpojuma sniedzēja attiecības. Un ja pēc līguma spams ir aizliegts… tas lietotājam ir jārespektē (būs būt paklausīgiem cilvēku starpā ieceltai kārtībai)

    2. Ir kristieša misija – Katrs ir sūtīts sludināt Kristus Evaņğēliju pasaulē… vietā un nevietā … laikā un nelaikā … lai darītu par mācekļiem

    3. Bet kas nav redzams …tā ir velna pretdarbība evaņģēlija izplatībai. Tas liek visus iespējamos šķēršļus (arī likumības vārdā)… tas cenšas vai nu vēsti apslāpēt, jeb aizbāzt tā sludinātājiem mutes: – ja ne piekukuļot, tad izsmiet; ja ne nokaunināt, tad nokaut.

    … Tā nu tas ir. Katram sava ticība savas dzīves laikā ir jāapliecina (domās vārdos un darbos). Un labā Dieva labā vēsts pasaulē vai nu tiek uzņemta jeb arī noraidīta. Tie kas uzņem top saukti par Dieva bērniem un tie iet un nes šo vēsti tālāk. Tie kas novēršas, noraida jeb iestājas pret – tie izpilda sava tēva – velna gribu.

    Mans secinājums šinī jautājumā ir ka abas puses vainīgas …un katrai no tām ir sava taisnība šīnī lietā. Tas kāds gars kuru vadījis – tas savukārt ir garīgi apspriežams.

    Un tam baptistu mācītājam nebūtu par ko dusmot, bet drīzāk gan Dievam pateicību pienest, ka Bites darbinieku (nezinu žēlastības vai nolaidības dēļ) tam gana ilgi bija izdevies izmantot tādu(aizliegto) iespēju :)

    Ja tas neies cauri ne pie viena operatora… arī tad ir vēl daudz citas iespējas Dieva vārdu izplatīt.

    E-esiet kr e-atīvi, mīlīši! [kas jums solījis ka tas būs pa vieglo?]

  10. Manuprāt, draudzīgam un citādam tīklam nav jāaizmālē acis ar normatīvo aktu tekstiem, kas ir pilnīgā pretrunā ar reklāmās solīto.

    bite

    bite

    Ja varu par attiecīgu samaksu sūtīt neierobežotu skaitu vai bezgalību ar sms, tad tādu pakalpojumu ir jāsniedz.

    Paši sev izbīda cauri tādus likumus. Interesanti, kas notiks, kad šeit solītie pakalpojumi no 2017. gada būs jāpiedāvā visās Eiropas Savienības valstīs.

    Citādi kontus var bloķēt bez brīdinājuma, zvanus liegt bez brīdinājuma, un nezin ko vēl izdomās liegt bez brīdinājuma.

  11. Šeit TV sižets par šo tēmu. Kāda meitene lauzītā latviešu valodā paskaidro sava operatora likumus.

    Vai Bitei ir pretenzijas pret kristiešiem? Oi, tas ir sensitīvs jautājums.

Atbildēt