Ieskaties

3 komentāri par “Kristietim šajā dzīvē nav vairāk kā tikai naktsmājas

  1. Paldies par svētiem vārdiem, taču mani uztrauc jautājums, vai mēs esam pelnījuši iegūst fizisko baudu uz zemes? Pašlaik jautāju par dzīves priekiem, piemēram man ļoti patīk ķermeņa procedūras, es vienmēr sekoju līdzi rakstiem un stāstiem par ķermeņa kopšanu, mani ļoti iedvesmo skaistuma izstāde Expo Beauty un arī citas līdzīgas procedūras.

    Mans jautājums ir, vai es to visu varu sev atļauties, ja esmu jauna meitene, neprecēta. Vai tas ir piemērots hobijs no baznīcas viedokļa jeb tomēr nē? Ko citi domā par šo? Arī papildus jautājums, ja to visu paveikt savā profesijā – kosmetologs, masieris, vai tas arī nebūs pretstatā ar kristiešu dzīvesveidu?

  2. amazing, lasi [1.Pēt.3:3-4]:

    “Jūsu rota lai nav ārišķīgs matu pinums, zelta lietas, kuras sev apliekat, vai tērps, kurā tērpjaties, bet apslēptais sirds cilvēks neiznīcīgs savā lēnajā un klusajā garā,- tas ir Dievam dārgs.”

    kas šeit ir rakstīts?

    Luters to ir skaidrojis šādi: http://www.ebaznica.lv/sieviete-un-rotas-lietas-30857/

  3. Spēja just mums ir no Dieva dota dāvana, ko līdz ar mūsu laicīgo miesu esam saņēmuši laicīgā lietošanā Un labi dara tas, kas par to (proti miesu) rūpējas.

    Tomēr mēs esam svabadībai radīti, nevis lai kļūtu par kādam par vergu vai kas vēl jo ļaunāk – paši par sava ķermeņa vergiem.

    Jebšu ķermeņa procedūras ir labas un ieteicamas un laimīgs ir kas tās var izbaudīt un var tās atļauties, …līdz tas nekļūst par traucēkli vai enkuru garīgajam cilvēkam ceļā uz debesu valstību.

    Tātad par primāro lietu mums būs rūpēties vairāk par visām citām, taču arī tās pakārtotās nepamest novārtā.

    1. Tim. 4:8

Atbildēt