Ieskaties

6 komentāri par “Vislatvijas katolizācija?

  1. tas, ka premjers brauc pie katoļiem kaut ko lūgt, liecina, cik šīs konfesjas augstajie kungi par lielu ieinteresētību nejūt… cita lieta ir ar žīdiem, kuru asaras slaucīt un vaidus gausināt pie Latvijas premjera pat vīrietim līdzīgā senatore Klintone brauc…

  2. moritz, tas, ka Latvijas premjers brauc uz Vatikānu varētu nozīmēt, nevis to, ka katūļiem nav intereses par Latviju, bet tieši pretējo. Vatikāns iespējams piesolījis investīciju, ko nevajadzēs atmaksāt (organizatoriskiem pasākumiem). Tik, lai iegūtu šo “odziņu” valsts vadītājam ir jāaizbrauc un jāatdod savs gods katūļu investīciju bankai.

    Jo droši vien, ka ne jau Valdim dzima galvā ideja par katūļu jauniešu dienām. un kaut arī jaunieši nav tā turīgākā daļa, tomēr saldējumu, čipšus un kolu pirks uz nebēdu :) Tā būtu tā ekonomikas sildīšanas sadaļa, kas Valdim iespējams arī rūp!

    Bet, ja Latvijas ekonomikai tas nāktu par labu, vai tāpēc vien mums luterāņiem par to būtu jāpriecājas???

    Un līdzīgi arī Klintone atbrauca pie Valda, jo šoreiz viņa bija tā, kam bija jāatdod savs gods, lai izspiestu no Latvijas kādu investīciju…..

  3. Kur problēma?
    Visādus baptistu ievirzes masu skatuves pasākumus rīko, kāpēc lai ne katoļu..

    Ieticēs kāda dvēselīte Kristum vai stiprināsies ticībā- un būs labi.

  4. Varbūt problēma ir kristīgās mācības deformācijā, kura nevis pieved, bet aizved no Kristus…stiprināsies ticībā, atkal jautājums, kādā ticībā…
    Lai Dievs svētī.

  5. Kas tad ir kristīgā mācība,
    ja ne ticības Kristum Glābējam – patiesam Dievam un patiesam cilvēkam, mācība.
    Un Rkb tā tomēr ieņem centrālo vietu.
    Un mūsu aicinājums ir to atgādināt viņiem un atcerēties pašiem.
    Ierindas kristietis ne luterāņu ne katoļu baznīcā parasti neaizraujas ar Tidentas koncila plēnumu lēmumu vai mūsu teologu atziņu smalkumiem un niansēm.

Atbildēt