Ieskaties

5 komentāri par “Kas ir dabas dotās zināšanas par Dievu?

  1. nu nez, man gan, pirms es tā kārtīgi iepazinos ar kristietību dziļāk, nekā pēc virspusējiem spriedumiem, īpaši daudz neko tas nedeva, šīs dabiskās zināšanas, jā es ticēju Kaut kam, pat vēl vairāk meklēju Viņu austrumu reliģijās, bet tā vai citādi DABISKĀS ZINĀŠANAS PAR DIEVU MUMS NEKO PALIEKOŠU NEDOD

  2. …cilvēkam piemīt dabas dotas zināšanas par Dievu. Uz to pamata tomēr neviens nespēj just vajadzību pēc Kristus evaņģēlija un nevar tikt pestīts; cilvēks paliek mokošās sirdsapziņas varā, jo tas nedzird un netic evaņģēlijam.


    Lasīt tālāk »

  3. Šie priekšststi tomēr var tikt atbildēti ne tikvien luterisms un citas konfesijas, bet arī citas religijas un ateisms, un visas atbildes ir samērā apmierinošas. Ateismam varētu būt grūtības ar pirmcēloni/ pirmkustnātaju, bet, kad pārvar to, tālakais iet kā pa sviestu.
    Bieži tas ir intuitīvs, vārdā nenosaukts ‘deisms’ — “es ticu ka [kosmosā] kaut kas ir”; “ir tāda enerģija” utml. — un tālāk relatīvisms.

  4. jā, jā:
    cilvēkam piemīt dabas dotas zināšanas par Dievu. …tomēr uz to pamata neviens nespēj just vajadzību pēc Kristus evaņģēlija un nevar tikt pestīts

  5. tieši tā – sēdi uz kalna un meditē kaut visu mūžu, tik un tā pie Jēzus netiksi

Atbildēt