Ieskaties

1 komentārs par “Dvēseles striptīzs

  1. Jautājums tikai: vai tu uzklausi nātanu, ko Dievs tev sūta. Jo nātans arēji ir tāds pats cilvēks ar saviem grēkiem un vājībām, kā tu pats.

    “dvēseles striptīzs” kā raksti ir tas, ka tu pats vēlies sev palīdzēt, iedomājoties, ka izkratot sirdi tev kļūs vieglāk. Pirms kristīgās grēksūdzes, pirms tu vēl esi sapratis, kādā stāvoklī atrodies — tavs nātans tev pasludina Dieva prātu, un tad vai nu tu krīti zemē Dieva priekšā, vai arī “nomētā ar akmeņiem” savu Dieva sūtni.

    325. Vai no draudzes izslēgts loceklis var tikt uzņemts atpakaļ draudzē?

    Ja no draudzes izslēgtais loceklis atzīst savus grēkus un tos nožēlo, apsolās laboties, draudze pasludina viņam caur mācītāju Dieva piedošanu un pieņem viņu atpakaļ kā brāli vai māsu. Līdz ar to draudze viņam piedod arī no savas puses. Baznīcas pārmācība nenozīmē laicīgās dzīves sodu, bet tā ir pamācība, kuras mērķis ir glābt grēcinieka dvēseli.

    Drauga sitieni nāk no labas sirds, bet nīdētāja skūpsti ir dažreiz pārmērīgi bagātīgi. [Sal.pam.27:6]

    Tādam pietiek ar vairākuma nosodījumu. Tieši otrādi – jūs varētu viņam labāk piedot un to mierināt, lai viņš nenoslīkst pārāk lielās bēdās. Tādēļ es jūs mudinu gādāt par to, lai viņš sajūt jūsu mīlestību. [2.Kor.2:6-8]

Atbildēt