Ieskaties

6 komentāri par “e-pāvesta apsveikums +Jānim

  1. Hm. Attiecībā uz Pāvilu man tas ir jaunums, ka viņš ordinēts 2001. gadā, jo jau 1995. gadā kā mācītājs tika ordinēts LELBĀL un kalpoja Prāgas latviešu draudzē.

    Jautājums: vai tad vienas ticības (konfesijas) mācītāji, pat ja tie pieder citai baznīcai, būtu no jauna jāordinē, ja tie pāriet uz citu tās pašas ticības baznīcu?

  2. Ir necienīgi noniecināt cilvēku, kas saniedzis ko vairāk par tevi, vai tā nav skaudībiņa. Arhibīskapam nav ne vainas, starp citu. Domāju, ka nevar ņirgāties par cilvēku, jo citādi to nenosauksi, tikai tāpēc, ka tavi uzskati ar viņa nesaskan kaut kādos jautājumos par ticību. It sevišķi ja cilvēks pats ir mācījies LELB augstskolā. Tad jājautā ko jūs meklējat šai augstskolā un konfesijā,ja jums tur viss liekas garām???? Un vai tiešām jums šķiet, ka tikai jums ir taisnība? Kaut kā lasot jūsu rakstiņus neesmu saskatījusi tai visā evaņģēliju, ar bauslību sist jau katrs māk, tā ir vieglāk.

  3. Cik man ir nācies dzirdēt un redzēt no archibīskapa Vanaga, tad tikai labu varu teikt. Jo tālāk, jo ir labāk. Progresīvs cilvēks, un ar savu drosmi pateikt patiesību, lai atceramies, ka savulaik tās dēļ (ja kļūdos, labojiet), toreizējā mūsu prezidente izteica domu, ka vairs neapmeklēs kristīgās baznīcas svētkos, bet ies tā vietā ies uz tālāk austrumoes radušamies ticību tempļiem. Vēlu veiksmi. Roerto novēlu pierādīt ar darbiem vai dzīvi, ka ir cienīgs kādreiz kāpt šajā krēslā, ja ir tāda klusa vēlme, zin, jo ilgāk būsi kristīgā ticībā, jo skaidrākai jānovelkas līnijai starp “pasauli” un tevi..dažreiz tas nav viegli, vismaz epizodiski.

  4. mani e-draugi un kaimiņi,

    Jums ir absolūta taisnība, mums skauž, mēs apmeloja un sniedzam nepatiesas liecības, un pat ja daram kaut ko labu – tas ir ļaunām domām:

    Sargaities no farizeju rauga, tas ir, no viņu liekulības. Bet nekas nav apslēpts, kas netiks atklāts, un nekas nav nezināms, kas nenāks gaismā. Tāpēc visu, ko jūs esat teikuši tumsā, to dzirdēs gaismā, un, ko jūs ausī esat čukstējuši istabā, to sludinās no jumtiem. [Lk.12:1-3]

    Apskatiet e-bildi [īpaši pievēršot uzmanību sarkanajam izcēlumam]

    ar cieņu
    Jūsu e-minence

  5. Pazoboties un ironizēt nav nekāds grēks, saka bīskaps savā imprimatur, jo tas parāda visa cilvēciskā nepatstāvību un kņadu, lai mēs savus skatus celtu augšup – uz Mūsu Kungu. Cik zinu Jāni Vanagu, viņa darbi apliecina, ka viņam visai vienaldzīgas ir līdzkristiešu dvēseles, lai gan vārdos viņš ir cēls un skaists. Un e-minences taču neatmaksā ar ļaunu, vien humoru.

Atbildēt